szombat, október 02, 2010

Time Out New York Interjú


Kiszúrva: Chuck Bass gólyóval a testével és összetört szívvel fekszik a hideg prágai utcán. Mindenki emlékszik a harmadik évad híres zárójelenetére. Ed elárulta, hogy kifejezetten élvezte a jelenetek forgatását. A párizsi jelenetek felvétele után sikerült elérni a híres 23 éves színészt egy interjú erejéig, ahol többek között szót ejtett Chuckról, a Jessica Szohrral való szerelméről és persze a mellszőrzetéről is.

Time Out New York: Chuck egy igazi szexi rosszfiú, de sokkal dögösebb lenne a brit akcentusoddal…
Ed Westwick:
Én teljesen elégedett vagyok Chuck hangjával. Van benne egy kicsit Batmanből, de Patrick Bateman (Amerikai Pszicho) jelleme is megfigyelhető a vonásaiban.

Time Out: Azt hallottuk, hogy a negyedik évadban Chuck egy teljesen más ember lesz…
Ed:
Eva találja meg Prágában, és rájön arra, hogy Evában nincs meg az, ami eddig az életét jellemezte (csalás, hazugság, ámítás). Eva a tisztaságot képviseli, így Chuck rögtön szerelmes lesz a nőbe (vagy legalábbis azt hiszi), míg meg nem jelenik Blair. Leightonnal sokat beszélgettünk arról, hogy a negyedik évadban miként jöhetnének össze a karaktereink. Mindenki ezt várja tőlük, de ők ettől még nagyon messze állnak.

Time Out: Szoktál gyakorolni a tükör előtt?
Ed:
Igen, minden nap [nevet]. Vannak olyan pillanatok, amikor muszáj leellenőriznem magam, hiszen három éve folyamatosan ugyanannak a karakternek az eljátszása puhánnyá teheti az embert.

Time Out: Tehát, ha az utcán találkoznánk, Chuck Bassként üdvözölnél minket?
Ed:
Megtörténhet. Ha odakiáltanátok, hogy „Chuck!”, talán válaszként azt a bizonyos Chuck nézést kapnátok.

Time Out: Milyen érzés ekkora rajongás középpontjában állni?
Ed:
Nagyon bizarr. A legutolsó dolog, amit valakinek kívánnék, hogy videó kamerával a kezében kifusson az útra és elüsse egy taxi. Két évaddal ezelőtt volt egy lány, hasonlóképp járt. A kamerával a kezében hátrált egészen addig, míg neki nem ment egy fának és be nem verte a fejét. Mikor odamentem hozzá, megkérdeztem tőle: „Édesem, jól vagy?”

Time Out: Ez a cselekedet egyáltalán nem Chuckra vall…
Ed:
Valóban nem, mert én egy imádnivaló mackó vagyok…. [nevet]

Time Out: Nem csak a színészet foglalkoztat, zenész is vagy. Mit gondolsz egy Gossip Girl bandáról?
Ed:
Egy igazi szupercsapat lenne. Blake felelne a bongóért, Chace a háttérzenéért, Penn - aki valójában nagyon tehetséges zenész – zongorázna. Jessica pedig… hm, nem tudom, min játszana. Taylorral és Leightonnal pedig énekelhetnénk, míg Kelly lehetne a háttértáncosunk. Kész is van…

Time Out: Mi lenne a banda és a lemez neve?
Ed:
A banda neve talán az Upper East Siderz lenne, a lemez címe pedig: Dráma, Volume 1 vagy Season 1.

Time Out: Ha megkérdeznélek arról, hogy ki a legszebb kollégád, szerintem már tudnám a választ.
Ed:
Nyílvánvalóan a legszebb kollégám Chace Crawford. Nagyon helyes pasi. Ami a kapcsolatomat illeti, szeretem Jessicát, de 23 éves vagyok, élvezem az életemet. Nem szeretném magam lekötni.

Time Out: Chuck egy igazi divatikon, viszont a te stílusod igazán egyedi…
Ed:
Nagyon szeretem a klasszikus angol rock & roll kinézet, de azt most nem tehetem meg, hogy úgy öltözködöm. Én lennék az az a fickó, aki úgy öltözködik, mint a karaktere, és pont ezt szeretném elkerülni.

Time Out: Sok V-kiváságú felsőt mutatsz, ahol kivillan a mellkasod és mellkasszőrzeted.
Ed:
Most miért ne? Ez egy természetes dolog, férfi vagyok.

Time Out: Mit várhatunk tőled legközelebb?
Ed:
Ha angol vagy, akkor csak azt mondhatod, hogy minden álmod egy James Bond szerep. Szóval, lehet, hogy Daniel Craignek hamarosan távoznia kellene.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése